banner112

kabar

Warta Industri

  • Akeh modhal napas ventilator sing ora invasi

    Jinis ventilator sing digunakake kanggo macem-macem penyakit beda. Umumé, ventilator otomatis tingkat siji digunakake kanggo pasien kanthi ngorok; ventilator mode ST tingkat loro kanggo penyakit paru-paru. Yen pasien snoring sing luwih rumit, bisa uga kudu ...
    Waca liyane
  • Bentenane antarane ventilator invasi lan ventilator non-invasi

    1. Saka klasifikasi kategori manajemen piranti medis, ventilator non invasive kalebu kategori piranti medis nomer loro, lan ventilator invasif kalebu kategori piranti medis katelu (tingkat paling dhuwur saka kategori katelu mbutuhake S ...
    Waca liyane
  • Sampeyan bakal nggunakake ventilator non-invasif kanggo nggunakake omah?

    Saiki kahanan urip apik, akeh instrumen sing gegandhengan karo medis, kayata generator oksigen lan ventilator non-invasi, wis mlebu kulawarga, nggawa kahanan urip sing luwih apik kanggo akeh pasien. Dadi, apa sampeyan nggunakake ventilator sing ora invasif ing omah? Noninvasive v ...
    Waca liyane
  • Ora bisa Turu? Coba Trik 5 Iki

    Wong diwasa mbutuhake 8 jam turu saben dina rata-rata, kakehan lan ora cukup bakal mengaruhi kesehatan awak. Nyatane, akeh wong sing ngerti babagan kebutuhan lan metode turu ing wayah wengi sing apik, nanging angel kanggo nglakokake tekad lan efektif ...
    Waca liyane
  • Prinsip nyengsok perawatan dening ventilator non-invasif

    Sawise pirang-pirang taun verifikasi klinis, perawatan ventilator non-invasif sindrom apnea turu obstruktif duwe pengaruh sing jelas. Amarga kaluwihan ora invasi, efisiensi lan safety sing dhuwur, terapi ventilator wis dadi cara paling efektif kanggo nambani snor ...
    Waca liyane
  • Ngiringan?

    Apa Snoring? Snoring banter, ambegan ambegan sing abot nalika turu.Nanging, luwih umum ing wong lan wong sing duwe kabotan, iku penyakit umum sing bisa mengaruhi sapa wae. Ngawut bakal surut kanthi umur. Ngorok sapisan, ora biasane pr ...
    Waca liyane
  • Apa mupangatake ventilasi tekanan positif non-invasif kanggo COPD?

    Perawatan ventilasi tekanan positif sing ora invasif saka COPD bisa ngaso otot pernapasan kelelahan kronis Non-invasif perawatan ventilasi tekanan positif saka COPD nambah fungsi paru-paru lan pertukaran gas, lan nambah indikasi pemeriksaan gas; Ora invasi ...
    Waca liyane
  • Napa COPD kudu diobati kanthi ventilasi tekanan positif non-invasi?

    Periode stabil COPD: Ing negara Eropa lan Amerika, amarga kesadaran lan kognisi penyakit sing tingkat dhuwur, tingkat ekonomi lan sistem pambayaran luwih unggul, perawatan ventilasi mekanik non-invasif kanggo kulawarga sing duwe COPD wis ...
    Waca liyane
  • Bentenake ing antarane ventilator non-invasi Omah lan Mesin Oksigen

    Saiki, ventilator domestik lan oksigen ngasilake peralatan medis omah sing populer. Akeh wong bingung babagan bedane antarane generator ventilator lan oksigen. Dheweke nganggep ventilator kasebut minangka generator oksigen lan salah mikir yen ...
    Waca liyane
  • Kepiye pasien "mangsa" kanthi aman karo COPD?

    Kaping pisanan, kabeh wong kudu ngerti, apa "paru-paru obstruktif alon"? Kanggo wong liya, "paru-paru obstruktif" ora bisa dingerteni, nanging "cabang alon lawas" lan "emphysema pulmonary" umume menowo saben wong. Nyatane, "paru-paru obstruktif alon" yaiku "lawas s ...
    Waca liyane
  • Terapi oksigen oksigen aliran dhuwur

    Terapi oksigen kanthi aliran dhuwur nuduhake cara nyedhiyakake terapi aliran sing efektif kanggo pasien kanthi nyedhiyakake konsentrasi oksigen kanthi aliran dhuwur, konsentrasi oksigen lan pemanasan lan kelembapan gas campuran udara-oksigen. Bisa nambah tingkat oksigenasi pasien kanthi cepet lan njaga ...
    Waca liyane