banner112

FAQ

6
Suwene wektu babar pisan produk sampeyan?

1 taun utawa miturut perjanjian distribusi. Lan spesifikasi kabijakan babar pisan bisa dikirim yen sampeyan mbutuhake.

Sampeyan perusahaan dagang utawa produsen?

Kita minangka produsen profesional ventilator non-invasif kalebu CPAP, BiPAP lan piranti terapi oksigen cannula irung kanal sing dhuwur.

Apa sampeyan duwe merek produk dhewe?

Ya, merek kita MICOMME lan Sepray, kita nawakake piranti lengkap kanggo solusi penyakit pernapasan.

Apa produk sampeyan duwe sertifikasi CE?

Ya, produk kita dikonfirmasi CE dening TUV SUD.

Kepiye carane dadi distributor sampeyan ing negara kita?

Sukacita banget kanggo netepake kemitraan karo perusahaan sampeyan, kita bisa mbahas rincian distribusi kanthi rinci.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?