banner12
banner13
banner16

produk

liyane >>

babagan kita

  • mingkang

Micomme Medical Technology Development Co, Ltd minangka panyedhiya anjog China sing fokus ing piranti medis kanggo apnea turu lan solusi ambegan. Kita kepengin nggayuh pemukiman sing nyebabake perawatan omah lan rumah sakit kanthi merek "Sepray" babagan penyakit pernapasan kronis. Kita terus-terusan nawakake metode perawatan ilmiah, nyaman lan alami kanggo dokter lan pasien ing pasar turu lan ambegan global.

Platform awan M + Health Care dikembangake kanthi nyata bisa nganalisa wektu nyata

 

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta lan tawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.
We passed the quality management system certification of ISO9001 and medical device-quality system of ISO13485.

    Kualitas

    Tindakake kualitas ing wiwitan, lan ngawasi kualitas produk ing saben proses. Kita lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 lan sistem kualitas piranti medis ISO13485.

  • The CE certification is issued by TÜV SÜD, a famous German announcement agency, which marks that the company's product technology and quality system have been recognized by international authorities.
We also have successively obtained the registration and certification of NMPA (CFDA in China).

    Sertifikat

    Sertifikasi CE ditanggepi dening TÜV SÜD, agensi pengumuman Jerman sing misuwur, sing menehi tandha manawa teknologi produk lan sistem kualitas perusahaan wis dikenali dening panguwasa internasional. Kita uga wis entuk registrasi lan sertifikasi NMPA (CFDA ing China) kanthi sukses.

  • Professional manufacturer non-invasive ventilator device nearly 8 years. Our factory is located in Changsha, China .

    Produsen

    Piranti ventilator non-invasif profesional meh 8 taun. Pabrik kita ana ing Changsha, China.

aplikasi

  • 2197 2197

    Aplikasi Klinik Rumah Sakit

  •  92 92

    Paten Nasional

  • 39 39

    Proyek Panaliten Ilmiah

  • 52 52

    Kerjasama karo negara lan wilayah

kabar

Pabrikan ventilator China nyipta produksi ing perang global nglawan pandemik COVID-19

Produsen ventilator China ngasah produksi ing perang global nglawan pandemik COVID-19 Kanthi mundhak permintaan manca nalika pandemi COVID-19, produsen ventilator China saya tambah ...
liyane >>

Kanggo ndhukung komunitas lokal lan aktif melu kegiatan sumbangan saka Palang Merah Provinsi Hunan

Kanggo ndhukung komunitas lokal lan melu aktifitas kegiatan sumbangan saka Palang Merah Provinsi Hunan Micomme mlaku ing Hunan lan tindak menyang jagad iki. Sajrone pangembangan perusahaan kasebut, para perawatan para ahli lan ahli ing kabeh tingkat. Kanggo luwih mbantu ...
liyane >>

Akeh modhal napas ventilator sing ora invasi

Jinis ventilator sing digunakake kanggo macem-macem penyakit beda. Umumé, ventilator otomatis tingkat siji digunakake kanggo pasien kanthi ngorok; ventilator mode ST tingkat loro kanggo penyakit paru-paru. Yen pasien snoring sing luwih rumit, bisa uga kudu ...
liyane >>