banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (COPD Therapy)

    i Siri ventilator Non-invasi (COPD Therapy)

    Multiply mode pernafasan luwih akeh pilihan Sepray I seri duwe mode ambegan ambegan: CPAP, S, T, lan S / T, VAT lan PC kanggo nyukupi pasien sing beda. Mod S / T utamane kanggo pasien kegagalan COPD lan II, kanggo nggawa pengalaman napas sing luwih alami lan lancar. Modeu VAT kanggo pasien karo COPD, sindrom hypoventilation obesitas lan volume pasang surut sithik. Mod PC kanggo pasien kanthi tingkat ambegan cepet, volume pasang surut lan hypoxemia sing cepet. Range tekanan yaiku 4-30cm H2O. Sing luwih dhuwur ...
  • ST-30F Bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif ST-30F Bi-level

    Sinau klinis nuduhake pasien COPD kanthi perawatan ventilator non-invasif tingkat Bi ing omah kanthi efektif bisa nambah
    gejala hipoksia lan penylametan karbon dioksida, Sepray ST-30F nyedhiyakake solusi lengkap kanggo ambegan.
    pasien kurang.
  • ST-30D Bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif ST-30D Bi-level

    - Kualitas kelas optik - Tekanan luwih kuat, -Mangat paling larang-larang Luwih profesional study Panliten Clinical sing luwih lengkap nuduhake pasien COPD kanthi perawatan ventilator non-invasif tingkat ing omah kanthi efektif bisa nambah gejala hipoksia lan penylametan karbon dioksida, Sepray ST-30D nyedhiyakake solusi lengkap kanggo pasien kurang insiden. Sepray ST-30D ditrapake kanggo macem-macem perawatan lan perawatan penyakit yaiku: COPD, penyakit neuromuskular, fibrosis pulmonary, ...