banner112

produk

  • ST-30H Non-invasive ventilator

    Ventilator ST-30H Non-invasi

    Solusi Ventilasi Non-invasif sing dhuwur, Konsentrasi oksigen sing akurat urPempritan otomatis teknologi otomatis, sinkronisasi mesin mesin 1. Apentilasi Volume Assured Technology (VAT) kanthi otomatis meksa tekanan kudu pas karo volume pasang target target miturut owah-owahan pasien lan menehi IPAP tambahan lan EPAP. Departemen sing wis diterapake: ICU, Depu respiratory. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept. Gampang digunakake -Batte ...