banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (Sleep Apnea Treatment)

    i Siri ventilator Non-invasi (Perawatan Apnea Turu)

    AST (Teknologi sinkronisasi otomatis) Tututi kanthi ambegan pasien kanthi otomatis, kanthi tepat nemtokake wektu pemicu lan penggantian pasien, lan menehi tekanan lan inspirasi sing cocog; teknologi sensitivitas otomatis tanpa nyetel sensitivitas kanthi manual, nyuda karya napas pasien. Teknologi pangaturan voltase otomatis Brand algoritma ilmiah anyar, kanthi otomatis nyetel tekanan, ndeteksi lan nanggapi macem-macem ambegan ...
  • BPAP A30 Auto bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif BPAP A30 Otomatis

    Piranti Biji Tingkatan Pengawal Tingkatan Apik-elinga Ambegan ambegan sing apik, Turu turu sing apik - bisa nglamar pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP A30 nyedhiyakake program perawatan turu sing gampang lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. Tekanan sing luwih dhuwur, Sing luwih kuat Tekanan yaiku 4cmH2O-30cmH2O. -Sepray BPAP A30 cocog kanggo ...
  • BPAP 30 Bi-level non-invasive ventilator

    BPAP 30 ventilator non-invasif tingkat loro

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. BPAP 30 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi
  • CPAP 25 Non-invasive ventilator

    CPAP 25 ventilator non-invasi

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. CPAP 25 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi
  • CPAP A25 Auto CPAP non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif CPAP A25 Auto

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. BPAP 30 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi