banner112

kabar

News Company

  • Chinese ventilator manufacturers ramp up production in global battle against COVID-19 pandemic

    Pabrikan ventilator China nyipta produksi ing perang global nglawan pandemik COVID-19

    Produsen ventilator China ngasah produksi ing perang global nglawan pandemik COVID-19 Kanthi mundhak permintaan manca nalika pandemi COVID-19, produsen ventilator China saya tambah ...
    Waca liyane
  • To Support the local community and actively participate in the donation activities of the Red Cross Society of Hunan Province

    Kanggo ndhukung komunitas lokal lan aktif melu kegiatan sumbangan saka Palang Merah Provinsi Hunan

    Kanggo ndhukung komunitas lokal lan melu aktifitas kegiatan sumbangan saka Palang Merah Provinsi Hunan Micomme mlaku ing Hunan lan tindak menyang jagad iki. Sajrone pangembangan perusahaan kasebut, para perawatan para ahli lan ahli ing kabeh tingkat. Kanggo luwih mbantu ...
    Waca liyane
  • 2019 Kesehatan Arab

    2019 Kesehatan Arab Minangka pameran paling gedhe ing Timur Tengah, kanthi pameran komprehensif lan konferensi industri, 2019 Kesehatan Arab dibukak tanggal 28 Januari ing Pusat Dagangan Dunia Dubai. Distributor piranti medis lan dokter f ...
    Waca liyane
  • Kedokteran 2019 Spring CMEF

    Kedokteran 2019 Spring Spring Spring TSEF tanggal 14 Mei, Ekspo Peralatan Kedokteran Internasional (Spring) Ke-81 dibukak kanthi gedhe ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai. Micomme Medical, minangka nasional ...
    Waca liyane
  • Kedokteran 2019 Spring CMEF

    Tanggal 14 Mei, Expo Peralatan Medis Internasional Internasional kaping 81 China dibukak kanthi gedhe ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional Shanghai. Micomme Medical, minangka pimpinan nasional ing peralatan medhot pernapasan non-invasi, nggawa produk paling anyar ing Shanghai lan mencorong ing ...
    Waca liyane
  • Africa Health 2019

    Kesehatan Afrika 2019

    Kesehatan Afrika 2019 tanggal 28 Mei, Kesehatan Afrika 2019 (2019 Pameran Peralatan Medis Internasional Afrika Selatan) dianakake ing Johannesburg. Minangka pameran profesional skala gedhe ing wilayah Afrika, Kesehatan Afrika 2019 minangka platform sing apik kanggo produk lan layanan menyang Afrika sing saya akeh ...
    Waca liyane
  • MEDICA 2018

    MEDICA 2018

    MEDICA 2018 Micomme Medical nuntun sampeyan ngalami teknologi medis sing paling canggih ing 2018 MEDICA. Tanggal 12 November, Pameran Kesehatan Medis Internasional Düsseldorf (MEDICA 2018) ...
    Waca liyane