banner112

kabar

To Ndhukung komunitas lokal lan aktif melu kegiatan sumbangan saka Palang Merah Provinsi Hunan

 3

Micomme mlaku ing Hunan lan lunga menyang jagad. Sajrone pangembangan perusahaan kasebut, para perawatan para ahli lan ahli ing kabeh tingkat. Kanggo mbiyantu institusi medis Provinsi Hunan kanggo nglawan COVID-19, Micomme mutusake bisa kolaborasi karo Rumah Sakit Hunan Wilayah liwat kerjasama Masyarakat Palang Merah Hunan. Jumlah 80 ventilator medis non-invasi lan perawatan obat perawatan irung hidung kanthi aliran gedhe disumbang, kanthi nilai pasar 6,2 yuta yuan. Peralatan alat medis iki arep nglawan COVID-19, mbantu Provinsi Hunan menang kamenangan akhir nglawan COVID-19. Peralatan medis kaping pindho tindak menyang Wuhan tanggal 10 Maret 2020 esuk. Kendaraan transportasi Micomme langsung menyang Wuhan kanthi piranti perawatan pernapasan 101. Piranti 101 iki kalebu piranti terapi perawatan oksigen cannula irung aliran gedhe lan 11 ventilator non-invasi. Mobil tekan Rumah Sakit Wuhan huoshenshan jam 8 esuk.

Pabrikan ventilator China nyusun produksi kanggo nggedhekake pasokan menyang negara liya amarga panjaluk mundur saka luar negeri nalika pandemi COVID-19.

Ventilator, piranti sing nulung ambegan, saiki dadi kabutuhan sing paling dibutuhake, topeng medis, jas pelindung lan goggles ing upaya kontrol pandemik global. 

Kira-kira 880.000 ventilator sing dikarepake kanthi global ing tengah pandemik, karo Amerika Serikat sing mbutuhake 75.000 ventilator, nalika Prancis, Jerman, Italia, Spanyol lan Inggris padha kurang saka 74,000, miturut GlobalData, perusahaan data lan analytics. Pabrikan ventilator China saiki lagi kerja ing jam kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo negara liya kanthi mbutuhake ventilator kanthi cepet. 

Micomme, produsen peralatan medis pernapasan ing Changsha, ujar manawa wis nampa pesenan saka 52 negara lan wilayah lan ngirim luwih saka 1.000 ventilator invasif.Untuk kerja kanggo pesenan komersial sing ditandatangani wis disusun ing pungkasan musim panas. Iki padha kanggo kabeh perusahaan liyane.

Micomme ujar manawa ngirim 30 ventilator menyang Italia liwat pesawat charts saka Changsha tanggal 21 Maret. Saiki nganti saiki, ngirim rong kelompok 80 ventilator kanggo bantuan darurat menyang Italia. Uga wis ngeterake 250 ventilator menyang Serbia.

22


Wektu kirim: Jul-20-2020