banner112

produk

  • OH-70C High Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy Device(HFNC)

    Piranti Terapi Oksigen Oksigen Aliran H-70C Tinggi (HFNC)

    - Teknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis - Sistem cerdas lan kelembapan cerdas - nganti 70L / min output aliran tinggi - Desain saluran udara sing aman kanggo nyegah infeksi salib Sepray OH-70C Nggawe instrumen perawatan pelembapan pelencongan napas non-invasif kanthi aliran gedhe, tepat konsentrasi oksigen lan gas campuran udara-oksigen, perawatan pernafasan sing efektif kanggo pasien, Sepray OH-70C bisa ningkatake level oksigen pasien kanthi efektif, lan njaga operasional normal ...
  • ST-30H Non-invasive ventilator

    Ventilator ST-30H Non-invasi

    Solusi Ventilasi Non-invasif sing dhuwur, Konsentrasi oksigen sing akurat urPempritan otomatis teknologi otomatis, sinkronisasi mesin mesin 1. Apentilasi Volume Assured Technology (VAT) kanthi otomatis meksa tekanan kudu pas karo volume pasang target target miturut owah-owahan pasien lan menehi IPAP tambahan lan EPAP. Departemen sing wis diterapake: ICU, Depu respiratory. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept. Gampang digunakake -Batte ...