banner112

produk

  • OH-70C High Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy Device(HFNC)

    Piranti Terapi Oksigen Oksigen Aliran H-70C Tinggi (HFNC)

    - Teknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis - Sistem cerdas lan kelembapan cerdas - nganti 70L / min output aliran tinggi - Desain saluran udara sing aman kanggo nyegah infeksi salib Sepray OH-70C Nggawe instrumen perawatan pelembapan pelencongan napas non-invasif kanthi aliran gedhe, tepat konsentrasi oksigen lan gas campuran udara-oksigen, perawatan pernafasan sing efektif kanggo pasien, Sepray OH-70C bisa ningkatake level oksigen pasien kanthi efektif, lan njaga operasional normal ...