banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (COPD Therapy)

    i Siri ventilator Non-invasi (COPD Therapy)

    Multiply mode pernafasan luwih akeh pilihan Sepray I seri duwe mode ambegan ambegan: CPAP, S, T, lan S / T, VAT lan PC kanggo nyukupi pasien sing beda. Mod S / T utamane kanggo pasien kegagalan COPD lan II, kanggo nggawa pengalaman napas sing luwih alami lan lancar. Modeu VAT kanggo pasien karo COPD, sindrom hypoventilation obesitas lan volume pasang surut sithik. Mod PC kanggo pasien kanthi tingkat ambegan cepet, volume pasang surut lan hypoxemia sing cepet. Range tekanan yaiku 4-30cm H2O. Sing luwih dhuwur ...
  • i Series Non-invasive ventilator (Sleep Apnea Treatment)

    i Siri ventilator Non-invasi (Perawatan Apnea Turu)

    AST (Teknologi sinkronisasi otomatis) Tututi kanthi ambegan pasien kanthi otomatis, kanthi tepat nemtokake wektu pemicu lan penggantian pasien, lan menehi tekanan lan inspirasi sing cocog; teknologi sensitivitas otomatis tanpa nyetel sensitivitas kanthi manual, nyuda karya napas pasien. Teknologi pangaturan voltase otomatis Brand algoritma ilmiah anyar, kanthi otomatis nyetel tekanan, ndeteksi lan nanggapi macem-macem ambegan ...
  • BPAP A30 Auto bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif BPAP A30 Otomatis

    Piranti Biji Tingkatan Pengawal Tingkatan Apik-elinga Ambegan ambegan sing apik, Turu turu sing apik - bisa nglamar pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP A30 nyedhiyakake program perawatan turu sing gampang lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. Tekanan sing luwih dhuwur, Sing luwih kuat Tekanan yaiku 4cmH2O-30cmH2O. -Sepray BPAP A30 cocog kanggo ...
  • BPAP 30 Bi-level non-invasive ventilator

    BPAP 30 ventilator non-invasif tingkat loro

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. BPAP 30 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi
  • CPAP 25 Non-invasive ventilator

    CPAP 25 ventilator non-invasi

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. CPAP 25 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi
  • CPAP A25 Auto CPAP non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif CPAP A25 Auto

    Napas sing apik, turu sing apik -Aplikasi kanggo ngorok lan pasien sindrom apnea turu sing abot. -Ina duwe efek terapi sing signifikan kanggo ngorok, pusing esuk, turu turu lan gejala liyane sing disebabake dening apnea turu. -BPAP 30 nyedhiyakake program perawatan turu sing nyaman lan efektif kanggo pasien apnea turu lan obstruktif. BPAP 30 kanthi efektif bisa nambah gejala ing ngisor iki: Ngorok, ambegan lambe, Insomnia, Nylametake awan, wengi
  • ST-30F Bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif ST-30F Bi-level

    Sinau klinis nuduhake pasien COPD kanthi perawatan ventilator non-invasif tingkat Bi ing omah kanthi efektif bisa nambah
    gejala hipoksia lan penylametan karbon dioksida, Sepray ST-30F nyedhiyakake solusi lengkap kanggo ambegan.
    pasien kurang.
  • ST-30D Bi-level non-invasive ventilator

    Ventilator non-invasif ST-30D Bi-level

    - Kualitas kelas optik - Tekanan luwih kuat, -Mangat paling larang-larang Luwih profesional study Panliten Clinical sing luwih lengkap nuduhake pasien COPD kanthi perawatan ventilator non-invasif tingkat ing omah kanthi efektif bisa nambah gejala hipoksia lan penylametan karbon dioksida, Sepray ST-30D nyedhiyakake solusi lengkap kanggo pasien kurang insiden. Sepray ST-30D ditrapake kanggo macem-macem perawatan lan perawatan penyakit yaiku: COPD, penyakit neuromuskular, fibrosis pulmonary, ...