banner112

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Micomme Medical Technology Development Co, Ltd minangka panyedhiya anjog China sing fokus ing piranti medis kanggo apnea turu lan solusi ambegan. Kita kepengin nggayuh pemukiman sing nyebabake perawatan omah lan rumah sakit kanthi merek "Sepray" babagan penyakit pernapasan kronis. Kita terus-terusan nawakake metode perawatan ilmiah, nyaman lan alami kanggo dokter lan pasien ing pasar turu lan ambegan global.

Platform awan M + Health Care sing wis dibangun dhewe bisa nganalisa kahanan sabar nyata lan ngawasi perawatan pasien kanggo nambah asil liwat data gedhe.

Inovasi bebas iki ngasilake keuntungan kompetitif kita. Nganti saiki, luwih saka 100 paten wis disetujoni utawa diterapake dening kita. Kanggo masa depan, kita khusus kanggo nyedhiyakake kualitas produk lan layanan sing paling apik kanggo kabeh pelanggan.

Lingkungan perusahaan

png1
gs2
gs3
gs4

Layanan

Platform Perawatan M + minangka layanan sales eksklusif 7 * 24h sawise sampeyan. Apa wae kerja, perjalanan bisnis, lelungan, sampeyan isih bisa ngawasi wektu nyata kapan wae. Nawakake sampeyan lan kulawarga njaga pribadi sing paling apik. M + Health Care bisa nggabungake kabeh data turu lan kanthi otomatis laporan evaluasi perawatan profesional. Sanajan sampeyan tetep ing omah, sampeyan bisa entuk program perawatan paling profesional lan profesional sing paling profesional.

gs5