banner112

kabar

Pabrikan ventilator China nyipta produksi ing perang global nglawan pandemik COVID-19

Ventilator1

Kanthi panyuwunan permintaan asing sajrone pandemik COVID-19, produsen ventilator China nambah produksi kanggo nggedhekake sumber menyang negara liya.
Ventilator minangka peralatan kanggo peralatan napas. Ing karya kontrol pandemik global, sing paling penting yaiku topeng medis, sandhangan proteksi lan kacamata.
Data saka data lan analisis perusahaan GlobalData nuduhake manawa nalika pandemi global, udakara udakara 880.000 ventilator dibutuhake ing saindenging jagad, nalika Amerika Serikat mbutuhake 75.000 ventilator, nalika Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, lan Inggris ora ana kurang saka 74.000 ventilator. . Pabrikan ventilator Cina saiki kerja ing jam kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo negara liya kanthi mbutuhake ventilator kanthi cepet.
Micomme, minangka pabrikan peralatan napas, wis nampa pesenan saka udakara 20 negara lan wilayah, lan ngirim luwih saka 1.000 ventilator invasi. Jadwal kerja kanggo pesenan komersial sing ditandatangani wis diatur nganti pungkasan musim panas. Bab kasebut padha karo kabeh perusahaan liyane. Ing PanamaPiranti terapi oksigen cannula irung cannula sing dhuwur aliran wis dipasang ing rumah sakit. Distributor kita nyedhiyakake latihan instalasi kanggo staf medis ngarep. Matur nuwun kanggo kabeh personel medis amarga wani lan usaha. Kita bangga ndeleng manawa ing pandem global, kabeh staf micomme ngadeg bebarengan kanggo nglawan virus kasebut.

Ventilator2

Wektu kirim: Jul-20-2020