banner112

produk

Ventilator ST-30H Non-invasi

Keterangan Singkat:


gambar produk

Detail Produk

n1 (1) n1 (2) n1 (3) n1 (4)

Solusi Ventilasi Non-invasi sing dhuwur banget

-Konsentrasi oksigen sing akurat

-Teknologi sinkronisasi premium premium, sinkronisasi mesin mesin sing apik

1. mode Ventilasi

st1

Jaminan Teknologi Jaminan (PPN)

Prakiraan kanthi otomatis meksa kudu cocog karo volume pasang target target miturut owah-owahan pasien lan nyedhiyakake IPAP lan EPAP kanthi bertahap.

 Adepartemen pplied:

ICU, Deptapan pernapasan. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept.

 Gampang digunakake

-Battery kanthi 8 jam urip

-5.7 layar LCD warna-warni

-Tombol kontrol

 Akurumangsa trenyuh

Kanthi lengkap bisa dilengkapi ventilator, baterei, humidifier, boom, silinder oksigen, tabung lan topeng ing wektu sing padha, lan kabeh peralatan perawatan bisa dipindhah nganggo tangan siji.

 Efektif

Teknologi sinkronisasi premium premium

Sinkronisasi mesin mesin sing apik banget

-Piranti kasebut micu inhalasi adhedhasar aliran lan volume, saéngga bisa ngadili wektu pemicu miturut upaya inhalasi pasien.

-Pemicu kasebut duwe 3 gelar, lan bisa marem pasien sing mbutuhake ambang sensori utamane

-Piranti kasebut bisa kanthi otomatis ngganti logika algoritma menyang status penyakit lan kahanan ngagem. Malah kanthi frekuensi respirasi utawa bocor frekuensi sing dhuwur, uga tetep meksa kanthi akurat lan stabil.

 Kontrol konsentrasi oksigen sing tepat

-Kualitas ketepatan oksigen getih kanthi kualitas dhuwur kanthi ngitung lan akurat konsentrasi oksigen

-Sambungake karo sistem pasokan oksigen tengah sacara langsung, lan

bisa kerja tanpa indikator aliran oksigen ekstra.

-Ngawasi konsentrasi oksigen. Alarm dipicu kanthi konsentrasi oksigen sing ora normal kanggo keselamatan terapi oksigen.

Parameter saka ST-30H

Parameter Deskrip
Vmode entilasi S/ T, CPAP, S, T, PC, PPN
Okonsentrasi xygen 21% -100%
Sukuran creen 5Layar warna .7 inci
Wngrusak Pressure / aliran
AkuLAP 4-30cmH2O
ELAP 4-25cmH2O
CLAP 4-20cmH2O
Tvolume pasang surut 25ml-2500ml
Sugeng backup BPM 1-60BPM
Sugeng backup Ti 0.2s-4.0s
Rwektu ise 1-6 Tingkat
Rwektu amp 0-60min (Siji unit saben menit)
Rmeksa amp CMode PAP: 4cmH2O-CPAP; mode liyane: 4-25cmH20
Tekanan lega 1-3 Tataran
Spontan Timin 0.2-4.0S
Spima Timax 0.2-4.0S
Aku-Program setelan Auto, 1-3 Tingkat
E-Program setelan Auto, 1-3 Tingkat
Tkunci rigger Off, 0.3-1.5S
Metod tekanan ukur The sensor sensor tabung oksigen ing sisih topeng
Rdata ngawasi eal-wektu OKonsentrasi xygen / Oksigen Sumber tekanan / Tekanan / Ventilasi Saben Min / Nafas ambegan / bocor Saiki / Cara pemicu
Agrombolan Apnea / Disconnection / volume menit sithik / volume pasang surut / Kekurangan pasang surut / Utawa luwih dhuwur
Sugeng bbaterei ackup Rbaterei serep sing bisa dicopot (Siaga 8 jam
Wwolung Main devive: 2.9kg Baterei: 2.6kg
Dimitasi (LWH) 24.3 × 16.7x13cm
AVoltase C 110-240VAC
Esyarat kuliah 110-240VAC, 50 / 60Hz

Hparamèter umidifier

Hakeh panganan 40-70 ℃
Laras 1-9 Tingkat

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita