banner112

produk

Piranti Terapi Oksigen Oksigen Aliran H-70C Tinggi (HFNC)

Keterangan Singkat:


gambar produk

Detail Produk

v1 (1) v1 (2)

- Teknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis

- Sistem kontrol hawa lan kelembapan cerdas

- Nganti output aliran aliran 70L / min

- Desain saluran udara sing aman kanggo nyegah infeksi silang

Sepray OH-70C

Pisahake instrumen perawatan pelembapan pernafasan sing ora apik banget invasif liwat aliran gedhe, konsentrasi oksigen sing tepat lan gas campuran oksigen-oksigen, perawatan pernafasan sing efektif kanggo pasien, Sepray OH-70C bisa ningkatake level oksigen pasien kanthi efektif, lan njaga operasi normal lendir saluran udara. cilia.

Departemen sing wis diterapake:

ICU, Deptapan pernapasan. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept.

 

Karakter Perawatan Klinik

  • Perbaikan oksigasi kanthi tepat lan efektif
  • Ruang mati anatomi esensial lan nyuda inhalasi karbon dioksida
  • Wangun meksa saluran udara positif tartamtu, tetep mbukak saluran napas, nyuda karya napas
  • Kelembapan kanthi rapi lan kanthi anget, saluran napas saluran udara paling apik
  • Pengalaman pangguna sing kepenak lan luwih tundhuk
HFNC52

Aplikasi klinis

Obat kanggo ambegan akut sing moderat

Sindrom gangguan pernapasan

Pangobatan urutan sawise extubation

Edema paru-paru kardiogenik

Operasi kardioothoracic

Endoskopi sing dibantu

Fibrosis pulmonary

Perawatan paliatif

Akeh gangguan kelainan produksi sputum

Panglipur

- Gas sing dilumasi kanthi suhu lan suhu sing cocog

- Pangobatan sing nyenengake kanggo pasien

Kesesakan irung silikon khusus

- Kepatuhan sing dhuwur tanpa rasa kejem

Nyedhiyakake kemacetan irung sing beda-beda

- adaptasi kanggo pasien sing beda-beda kanggo nyukupi kabutuhan klinis

Gampang digunakake

Design Desain saluran napas aman sing ora apik, inang tanpa kudu ngrusak

Efisiensi

- 21% -100% konsentrasi O2 luwes kanthi akurasi nyetel 1%

- Teknologi kontrol konsentrasi 02 otomatis, Ora perlu panyesuaian manual eksternal, kontrol konsentrasi oksigen luwih tepat

- Yen tingkat aliran kasebut, mixer oksigen udara kanthi otomatis nyetel supaya stabilitas output konsentrasi oksigen

- modul O2 blender lan modul pemantauan konsentrasi

- Nyedhiyakake udhara kanthi suhu awak inti lan kelembapan relatif 100%

- Suhu laras saka 31 ℃ nganti 37 ℃

 

PLembar arameter

Paramèter

OH-70C

Konsentrasi oksigen

21% -100%

Setelan mili

Mode Dhuwur: 2L / min- 25L / min Mode Sithik: 10L / min-70L / min

Suhu

31 ℃ -37 ℃

Fungsi wektu

Ya

Pangaturan konsentrasi oksigen kanthi tepat

Kontrol konsentrasi O2 otomatis

Tinjauan tren

1 dina, 3 dina, 7 dina

Parameter ngawasi wektu nyata

Aliran, suhu, konsentrasi O2, wektu perawatan

Antarmuka perawatan

Kanak-kanak irung, cannula nasal, Tracheostomy, Topeng topeng

Ukuran

340 * 228 * 162mm

Bobot

3.3kg

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

produk sing gegandhengan