banner112

produk

i Siri ventilator Non-invasi (Perawatan Apnea Turu)

Keterangan Singkat:


gambar produk

Detail Produk

i series OSA_PDF(1)-1 i series OSA_PDF(1)-2

AST (Teknologi sinkronisasi otomatis)

Tindakake ambegan pasien kanthi otomatis, kanthi tepat nemtokake wektu pemicu lan penggantian pasien, lan menehi inspirasi lan tekanan eksposurasi sing cocog; teknologi sensitivitas otomatis tanpa nyetel sensitivitas kanthi manual, nyuda karya napas pasien.

AST

Teknologi peraturan voltase otomatis
Algoritma ilmiah anyar, kanthi otomatis nyetel tekanan, ndeteksi lan nanggapi macem-macem acara ambegan
Teknologi pangaturan tekanan otomatis bisa ngawasi kanthi otomatis lan kanthi akurat lan ngenali 6 jinis acara ambegan kaya hipopnea, apnea obstruktif, watesan aliran udara, snoring terus, bocor gedhe lan apnea tengah nanggepi papat kategori pisanan kanthi cepet. Kayata ventilasi rendah, apnea obstruktif, aliran udara sing diwatesi, terus ngorok.

Teknologi release tekanan COMF

Teknologi relief tekanan kuat-COMF, yaiku paten kita dhewe.
Iki bisa njamin tingkat panglipur, pematuhan sing dhuwur, bebas saka napas ambegan abot liwat tes lan demonstrasi klinis.

Mode CPAP Otomatis

Miturut alangan saluran napas, tekanan saluran napas positif variabel kanthi otomatis diwenehake ing antarane IPAP paling murah lan IPAP paling dhuwur, mbukak saluran napas nalika nambah kepenak pasien.

Mode level Bi-Auto

Miturut alangan saluran napas, kanthi otomatis menehi tekanan tingkat biologis optimal kanthi variabel ing sawetara IPAP lan EPA, mbukak saluran napas nalika nambah kepenak pasien.

Mode CPAP

Ventilator menehi tekanan sing padha ing fase inspirasi lan fase ekspansi, mbantu pasien mbukak saluran udara.

Mode Bi-Level

IPAP lan EPAP bisa disetel kanthi kapisah lan menehi tekanan rong arah kanggo pasien mbukak saluran napas lan ambegan kanthi lancar.

Paramèter

Model

C1

C2

C3

C5

B1

B5

Model

CPAP

CPAP

Auto CPAP

CPAP, Auto CPAP

CPAP, Otomatis Bilevel

CPAP, Auto CPAP, Bilevel, Bilevel Otomatis

             

Kisaran tekanan

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-25cm H2O

4-30cm H2O

             

Ketepatan tekanan

± 0,2cm H2O

   

Tekanan Max.Operasi

30cm H2O

   

Ramp wektu

0 nganti 45 min ements 5 menit tambahan)

   

Relief tekanan COMF

                              1-3 tingkat
     

Level Humidifikasi

1-5 tingkat (113 nganti 185 ℉ 23 nganti 85

     

Rise wektu

1-4 tingkat

1-4 tingkat

             

Wengi wengi

YES

YES

             

Kapasitas panyimpenan data

Disk disk 8G USB

   

Bobot

1.72kg

   

Tegese level swara

≤30dB

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita