banner112

produk

i Siri ventilator Non-invasi (COPD Therapy)

Keterangan Singkat:


gambar produk

Detail Produk

co1 (1) co1 (2)

Mod ambegan kanthi macem-macem menehi luwih akeh pilihan

Seri Sepray I duwe pirang-pirang mode pernafasan:CPAP, S, T, lan S / T, VAT lan PC kanggo nyukupi pasien sing beda.

Mod S / T utamane kanggo pasien kegagalan COPD lan II, kanggo nggawa pengalaman napas sing luwih alami lan lancar. Modeu VAT kanggo pasien karo COPD, sindrom hypoventilation obesitas lan volume pasang surut sithik. Mod PC kanggo pasien kanthi tingkat ambegan cepet, volume pasang surut lan hypoxemia sing cepet.

Range tekanan yaiku 4-30cm H2O. Tingkat tekanan sing luwih dhuwur bisa terus nyedhiyakake tekanan perawatan sing efektif lan stabil lan

Output mili kanggo nglindhungi efek perawatan.

Algoritma Inovatif

Algoritma ilmiah anyar kanggo ndeteksi macem-macem acara, kanthi otomatis meksa.
Teknologi regulator tekanan otomatis bisa ngawasi kanthi otomatis lan akurat kanthi macem-macem acara ambegan, nanggepi kanthi tepat ing ventilasi sing kurang, apnea obstruktif, watesan aliran udara, ngorok terus, lan sapiturute, lan kanthi efektif ngilangi gejala kasebut.

Tindakake tekanan kanthi otomatis

6 jinis tanggepan kedadeyan

Teknologi release tekanan COMF

Teknologi relief tekanan kuat-COMF, yaiku paten kita dhewe.
Iki bisa njamin tingkat panglipur, pematuhan sing dhuwur, bebas saka napas ambegan abot liwat tes lan demonstrasi klinis.

nsure

AST (Teknologi sinkronisasi otomatis)

Tindakake ambegan pasien kanthi otomatis, kanthi tepat nemtokake wektu pemicu lan penggantian pasien, lan menehi inspirasi lan tekanan eksposurasi sing cocog; teknologi sensitivitas otomatis tanpa nyetel sensitivitas kanthi manual, nyuda karya napas pasien.

AST

Jaminan Teknologi Jaminan (PPN)

Prakiraan kanthi otomatis meksa kanggo cocog volume target miturut owah-owahan pasien lan nyedhiyakake IPAP lan EPAP kanthi bertahap.

COPD

Blower sing kuat lan efisien

Diimpor turbin berkualitas tinggi kanthi kacepetan 43000bpm saben menit, menehi daya pernapasan sing terus-terusan kanthi tekanan sing luwih kuat, efisien lan tepat, lan menehi ganti rugi bocor udara sing kuwat. Tanggepan level meksa cepet, kinerja stabil lan bisu.

Paramèter

Model S1 T1 T2 T3 T5 P1
Model CPAP, S, S / T CPAP S, S / T CPAP, S, TS / T, PPN CPAP, S, S / T CPAP, S, T, S / T, PPN CPAP, S, T, S / T, PPN, PC
             
Kisaran tekanan 4-20cm H2O 4-25cm H2O 4-25cm H2O 4-30cm H2O 4-30cm H2O 4-30cm H2O
             
Ketepatan tekanan ± 0,2cm H2O
   
Tekanan Max.Operasi 30cm H2O
   
Ramp wektu 0 nganti 45 min ements 5 menit tambahan)
   
Relief tekanan COMF 1-3 tingkat
   
Level Humidifikasi 1-5 tingkat (113 nganti 185 ℉ 23 nganti 85
   
Rise wektu 1-6 tingkat (S, T, S / T)
   
Kapasitas panyimpenan data Disk disk 8G USB
   
Bobot 1.72kg
   
Tegese level swara ≤30dB
Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita